Bedrijfsprofiel

PEGA bv ontwikkelt, produceert en levert boottrailers tot 12,50 meter lengte en tot 3500 bruto laadvermogen.

 

Begonnen in 1955, aan de rand van Rotterdam, als kleine fabrikant bij aanvang met 4 broers (Peije, Ed, Gerrit en Aat), is PEGA uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende leverancier van boottrailers.

 

Met een scala van modellen in verschillende kwaliteitseisen, kunnen zij de gehele watersportmarkt voorzien van boottrailers voor elk type boot.

 

In het jaar 2006 hebben zij de als eerste de markt voorzien van boottrailers in diverse productie lijnen, waardoor er altijd een keus is voor de consument.

Door een geselecteerd breed dealernetwerk, worden onze producten binnen de Europese markt verspreid. Door de in 2012 toegekende EU goedkeuring, wordt PEGA internationaal steeds meer een begrip, welke wij al vele jaren in Nederland mogen ontvangen.

 

Bij ons staan de uiteindelijke klant, dienstverlening en kwaliteit voorop. Door constant te blijven innoveren kunnen wij deze hoogstaande kwaliteit ook dan garanderen.

 

 

Om een goede service en snelle levering te waarborgen, werken wij met gekwalificeerd personeel binnen onze gehele organisatie.

WEBSHOP ONDERDELEN

UW DEALER ZOEKEN

DOWNLOADS