Techniek en detail

Degelijk Chassis

Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur, waar de PEGA boottrailer om bekend staat. Vanzelfsprekend voldoen de PEGA boottrailers aan alle Europese normen en goedkeuringen (RDW, PVG, TÜV). Alle PEGA trailers zijn standaard goedgekeurd en PEGA ondersteunt zijn kwaliteitsvisie met het verlenen van 2 jaar fabrieksgarantie.
Door deze reputatie is het bedrijf en zijn boottrailers een begrip voor elke watersporter en professionele gebruiker.

Afstandsbussen

Bouten kunnen een kwetsbare verbinding vormen bij het absorberen van zware schokken. PEGA boottrailers zijn daarom op cruciale punten uitgerust met bussen om de bouten. Een veilig idee wanneer u uw boot transporteert!

 

Versterkte Hoeken

Gebogen hoeken in kokerprofielen zijn kwetsbaar bij overbelastingen en botsingen. Daarom zijn de profielen niet gebogen, maar gelast en bovendien voorzien van extra verstevigingplaten op hoekverbindingen.

 

Onderframe

Door gebruik van een extra onderframe, wordt de bekende stijfheid van een PEGA boottrailer gerealiseerd. De krachtverdeling door het gebruik van het onderframe bewerkstelligt zowel een betere wegligging als ook een veel langere levensduur van de boottrailer.