Techniek en detail

Degelijk Chassis

Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur, waar de PEGA boottrailer om bekend staat. Vanzelfsprekend voldoen de PEGA boottrailers aan alle Europese normen en goedkeuringen (RDW, PVG, TÜV). Alle PEGA trailers zijn standaard goedgekeurd en PEGA ondersteunt zijn kwaliteitsvisie met het verlenen van 2 jaar fabrieksgarantie.
Lees meer >>

Het unieke PEGA automatische centreersysteem

Ieder onderwaterschip is verschillend van vorm, en het is dus belangrijk dat het goed wordt begeleidt, tijdens het lanceren op de boottrailer. Ons automatisch centreersysteem zorgt ervoor dat uw boot in balans blijft, niet beschadigd en ten alle tijde in het midden op de trailer beland.
Lees meer >>

Verzinkwerk

De PEGA boottrailers worden verzinkt bij de daarvoor als beste gekwalificeerde verzinkerijen. Zowel volbad als trommel verzinken, wordt volgens de norm EN ISO 1461:1999 afgehandeld. PEGA boottrailers geeft een garantie van twee jaar op het galvaniseren.
Lees meer >>

Poedercoaten, duurzame bescherming

Poedercoaten zorgt voor een duurzame bescherming van uw boottrailer en kan in iedere RAL kleur naar keuze worden geleverd. Hiermee krijgt uw boottrailer meerwaarde in zowel uitstraling als bescherming. Lees meer >>

PEGA Aqua Clean System voorkomt vastkleven remschoenen

Wanneer boottrailers met de assen in het (zoute) water terechtkomen, weet iedere watersporter als geen ander dat onderhoud niet te vermijden is. PEGA gebruikt al standaard remkabels met smeernippels om het vastlopen van de remschoenen tegen te gaan. Nu met een professioneelaangelegd PEGA spoelsysteem erbij, zullen vastgekleefde remvoeringen tegen de binnenkant van de remtrommel tot het verleden behoren.

Volledig waterdichte RVS lagers met 2 jaar fabrieksgarantie

Hiernaast ziet u een ’exploded view’ van een as. De assen zijn voorzien van waterdichte RVS lagers. Deze afdichting voorkomt onveilige slijtage en vastlopen van het lagerwerk.
Lees meer >>

Smeernippels op de remkabels

Stugge en vastgeroeste remkabels van het terugloopremsysteem kunnen levensgevaarlijke situaties opleveren. PEGA voorziet daarom standaard alle remkabels van smeernippels die het smeren van de kabels eenvoudig en snel mogelijk maken.

Bij het doorsmeren handrem aantrekken!

Elektrische lieren maken het varen een stuk plezieriger

Lees meer >>