Transport

Boottransport in binnen- en buitenland
Bent u de trotse bezitter van een sloep of boot? Dan kunt u wellicht hulp gebruiken bij het verplaatsen of vervoeren van het voertuig. Schakel MarThijs Services in voor betrouwbaar boottransport in binnen- en buitenland. Ik vervoer uw boot of sloep met de grootste zorg.

 

Wanneer is boottransport nodig?
Er zijn verschillende redenen waarom u uw boot wilt vervoeren of verplaatsen. In het najaar brengt u de boot bijvoorbeeld naar de winterstalling, om deze in het voorjaar daar weer weg te halen. Of u wilt de boot meenemen op vakantie, bijvoorbeeld omdat u langs de kust van Italië gaat varen of vrienden opzoekt in Frankrijk. Het kan ook nog zo zijn dat u boottransport nodig heeft omdat u een nieuw vaartuig heeft gekocht of uw boot juist gaat verkopen. Kortom, boottransport komt vaak van pas voor bezitters van vaartuigen.

 

Vormen van boottransport
MarThijs Services kan u op verschillende manieren van dienst zijn bij boottransport. Heeft u een boot of sloep op een eigen trailer staan, en moet deze ergens naartoe worden gebracht? Ik koppel de trailer aan mijn pick-up truck en breng uw boot naar de plaats van bestemming. Bent u niet in het bezit van een eigen trailer, dan is dat geen probleem. Ik heb twee boottrailers tot mijn beschikking:

● Boottrailer met enkele as voor boten met een maximale lengte van 7 meter en gewicht tot 1.200 kilo.
● Boottrailer met tandem-as voor boten met een maximale lengte van 10 meter en gewicht tot 2.700 kilo.

Hulp bij te water laten en uit het water halen
De trailers van MarThijs Services kunnen niet alleen voor boottransport worden gebruikt. Ik kan u ook helpen bij het te water te laten van uw boot of om deze eruit te halen. Maakt u gebruik van een trailerhelling? Let dan op de volgende punten:

● Bekijk vóór u de boot te water laat de lengte en gladheid van de helling;
● Controleer of de helling lang genoeg is om alle wielen van de trailer te dragen;
● Rijd niet te ver de helling af, als de eerste rollers nat zijn bent u al ver genoeg;
● Houd kinderen en omstanders goed in de gaten.

 

Over MarThijs Services
Boottransport voor iedereen toegankelijk maken, dat is de missie van MarThijs Services. Met mijn achtergrond als chauffeur en berger bij een dochteronderneming van de ANWB heb ik veel ervaring op dit gebied. Om mijn werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren heb ik alle rijbewijzen voor de transportsector gehaald. Daarom kan ik nu onder andere boottransport, vrachtvervoer en transport van kwetsbare goederen aanbieden.

 

Meer weten? Neem contact met mij op.

 

 

MarThijs Services
Essenwede 31 – 2993 Barendrecht – info@marthijs-services.nl – 06 20627708 – www.marthijs-services.nl