Techniek en detail

Verzinkwerk

De PEGA boottrailers worden verzinkt bij de daarvoor als beste gekwalificeerde verzinkerijen. Zowel volbad als trommel verzinken, wordt volgens de norm EN ISO 1461:1999 afgehandeld. PEGA boottrailers geeft een garantie van twee jaar op het galvaniseren.

 

Bescherming

Met deze vorm van bescherming kan vuil zoals zoutaanslag, geen schade toebrengen aan de galvanisatie. Door regelmatig de boottrailer met water schoon te spuiten, zal deze als nieuw blijven.
De waarde blijft zo gewaarborgd.

Poedercoaten, duurzame bescherming

Poedercoaten zorgt voor een duurzame bescherming van uw boottrailer en kan in iedere RAL kleur naar keuze worden geleverd. Hiermee krijgt uw boottrailer meerwaarde in zowel uitstraling als bescherming. Deze toevoeging vindt plaats na het thermisch aanbrengen van een zinklaag op het chassisframe en gebeurt via volbad galvanisatie. Voorbewerkingen zoals stralen en het eerst behandelen met een grondlaag zijn essentieel voor een goede hechting van de poedercoating op het chassis. Klik hier voor een overzicht van alle RAL kleuren.

 

Visueel

Uit visueel oogpunt gezien, krijgt de gehele combinatie een betoverende uitstraling waardoor uw investering waarde behoudt.