Zoeken
Sluit dit zoekvak.
PEGA Launch Step
Makkelijk uw boot in en uit

Veilig en comfortabel aan boord

Met trots introduceren we de PEGA Launch Step. Deze innovatieve en elegante oplossing biedt u de mogelijkheid om moeiteloos en veilig in en uit uw boot te stappen. Het ontwerp combineert stijl met functionaliteit, dankzij de stevige grip, een reling voor extra ondersteuning, en treden die zorgvuldig zijn gepositioneerd voor optimaal comfort. Beschikbaar in diverse modellen, zodat u de Launch Step kunt personaliseren naar uw specifieke wensen en boot. Een waardevolle toevoeging voor iedere veeleisende booteigenaar!

Vorige slide
Volgende slide

Instappen in uw boot, betrouwbaar en eenvoudig

Met de PEGA Launch Step stapt u moeiteloos en veilig uw boot in. De stevige reling biedt altijd extra ondersteuning, en de treden zijn zo ontworpen dat u elke stap met gemak zet. Dankzij de hoogwaardige antisliplaag bent u verzekerd van een stabiele grip, zelfs onder natte omstandigheden.

De juiste hoogte van uw trap

De PEGA Launch Step is verkrijgbaar in twee varianten: de PEGA Launch Step 3.0 (met 3 treden) en de PEGA Launch Step 4.0 (met 4 treden). Afhankelijk van het type boot kiest u de uitvoering die het beste bij uw behoeften past. De exacte afmetingen vindt u in de tekeningen hieronder.

PEGA Soft Deck

Het PEGA Soft Deck is vervaardigd uit hoogwaardig Ultralon foam, een lichtgewicht en UV-bestendig materiaal dat uitblinkt in comfort. Dit materiaal is bij uitstek geschikt voor zonnige omstandigheden, dankzij de uitstekende UV-bestendigheid. Het deck biedt een aangenaam zachte ondergrond voor uw voeten en kan tevens met schoenen worden betreden. Daarnaast blijft het oppervlak koel, zelfs bij blootstelling aan direct zonlicht, en is het bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Met het unieke PEGA Infinitos Deck kunt u kiezen uit twee kleurencombinaties:

  1. Winter Grey on Black (links)
  2. Teak on Black (rechts)

Prijzen en mogelijkheden

Er zijn diverse opties en configuraties beschikbaar voor uw PEGA Launch Step. Onderstaand vindt u de prijzen, specificaties en mogelijkheden:

  • PEGA Launch Step 3.0: 459,00 euro inclusief btw (379,34 euro exclusief btw)
  • PEGA Launch Step 4.0: 479,00 euro inclusief btw (395,87 euro exclusief btw)
  • Poedercoaten van uw PEGA Launch Step (standaard RAL-kleuren): 129,00 euro inclusief btw (106,61 euro exclusief btw)
  • Kies het gewenste type grip voor uw PEGA Launch Step! (prijs inbegrepen)

Afmetingen van de PEGA Launch Step

Het is essentieel om de juiste PEGA Launch Step voor uw boot te selecteren. U heeft de keuze uit de Launch Step 3.0 en Launch Step 4.0 (zie tekening hieronder). Houd bij het installeren van uw Launch Step rekening met de geldende regelgeving. Het breedtelicht (het witte lampje op uw trailer) moet altijd goed zichtbaar blijven. Er mogen binnen een hoek van 10 graden geen obstakels zijn. Raadpleeg de tekening hieronder voor de correcte plaatsing van de Launch Step op uw boottrailer.

PEGA plaatst uw Launch Step conform de regelgeving. Het verplaatsen of verzoek op verplaatsen is enkel op verantwoordelijkheid van de consument. 

Ontdek ook