V-LINER
De ideale combinatie
V-LINER
V-LINER
Aangepast aan uw boot
V-LINER
Previous slide
Next slide

Een toegankelijke boottrailer

De V-LINER boottrailer is een uitstekende keuze voor boottransport. Deze trailer is niet alleen prettig instelbaar, maar heeft ook een lage wegligging en een prima centreer inrichting. Bovendien zijn er vele opties toepasbaar op de trailer, zodat deze perfect kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Dankzij deze eigenschappen kunt u met de V-LINER boottrailer veilig en comfortabel uw boot vervoeren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de wegcondities of het functioneren van de trailer.

Bewezen degelijkheid

De V-LINER boottrailer is al bijna twee decennia populair vanwege zijn veelzijdigheid. Deze trailer is geschikt voor vele soorten boten en wordt zowel professioneel als particulier gebruikt. Dankzij de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid is de V-LINER boottrailer een favoriet bij bootliefhebbers. Of u nu op zoek bent naar een trailer voor uw werk of uw hobby, de V-LINER boottrailer biedt de perfecte oplossing voor veilig en gemakkelijk lancering van uw boot!

Boeggeleider

De boeggeleider is een essentieel onderdeel voor boottransport. Deze geleider voorkomt dat de boot schade oploopt tijdens het traileren. Zelfs bij harde wind of sterke stroming blijft de boot veilig op de boottrailer. Het plaatsen van de boot op de trailer wordt ook een stuk eenvoudiger, het zorgt namelijk voor een perfecte positionering van de boot op de trailer, waardoor u tijd en moeite bespaart. Met een boeggeleider bent u verzekerd van een veilig en gemakkelijke lancering van uw boot!

Een ultrasterk frame 

Al onze frames zijn volledig gelast. Dit zorgt voor stijfheid, betrouwbaarheid en een langere levensduur. 

De V-LINER

Boeggeleiding

Kimrollen 

Kielrollen

Verlaagde tussenbalken

Afneembare verlichtingsbalk

V-LINER geselecteerde highlights

Ontdek de prijslijst voor de volledige standaarduitrusting

V-LINER opties

Door het personaliseren van uw V-LINER boottrailer maakt u van uw boottrailer een uniek en persoonlijk product dat volledig is afgestemd op uw wensen en uw boot. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogd comfort, maar bovenal voor een onvergetelijke trailerervaring.

Bekijk alle opties in de prijslijst

Is de PEGA V-LINER geschikt voor uw boot?

Motorboten

Inboardmotor

Outboardmotor

Sloep

Kajuitboten

Openconsole

Rubberboot harde bodem

Sportboot

Sportcruiser

Visboot

Waterskiboot

■ = Standaard geschikt voor het type boot

□ = Mogelijk geschikt voor uw boot

Motorboten

Sloep

Kajuitboten

Openconsole

Rubberboot met harde bodem

Sportboot

Sportcruiser

Visboot

Waterskiboot

■ = Standaard geschikt voor het type boot

□ = Mogelijk geschikt voor uw boot

Bekijk de specifieke mogelijkheden op een groter scherm en bespreek dit met uw dealer.

Denkt u dat de V-LINER bij u past?

Voor alle mogelijke opties met betrekking tot uw boottrailer, raden wij u aan om contact op te nemen met uw PEGA dealer.