Zoek
Sluit dit zoekvak.
SB-LINER
Voor de opslag van uw boot

De PEGA SB-LINER

Uw ruimte optimaal benutten of uw boot makkelijk kunnen verplaatsen? Dan is de SB-LINER de oplossing voor u! Met een breed assortiment heeft PEGA bokken in alle maten, vormen en gewichtsklassen. Een bok voor uw showroom op wielen of stapelbokken voor een efficiënte indeling van uw ruimte.

Denkt u dat de SB-LINER de oplossing is voor u?

Bespreek altijd met uw dealer al de mogelijkheden om de PEGA SB-LINER geschikt te maken voor uw boot!

De showroombokken

Vorige slide
Volgende slide

Showroombokken zijn speciaal ontworpen ondersteuningsbokken voor boten die gebruikt worden bij tentoonstellingen in showrooms. Ze bieden een veilige en stabiele ondersteuning aan boten tijdens presentaties in showrooms, waardoor deze optimaal worden gepresenteerd en bekeken vanuit alle hoeken en perspectieven. Onze showroombokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichtscapaciteiten, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de boten die ondersteund moeten worden.

Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals staal of aluminium en zijn ontworpen om langdurig en betrouwbaar gebruik te garanderen. De showroombokken kunnen worden voorzien van beklede liggers bij motorboten of draagkussens bij sloep- of zeilboten.  

De stapelbokken

Efficiënt gebruik van uw ruimte

Stapelbokken zijn onmisbaar bij het opslaan en vervoeren van zware objecten zoals boten en jachten. De onderste stapelbok kan maximaal belast worden tot 4.500 kg en zijn voorzien van traploos instelbare draagkussens en ronde stapelpalen, waardoor ze eenvoudig in gebruik zijn. Bovendien beschermen de kussens de romp van uw vaartuig tegen beschadigingen tijdens transport en opslag.

Daarnaast is het belangrijk om aan te merken dat de stallingsbokken zijn ontworpen op basis van binnen opslag.

Gemakkelijk af te stellen

Het afstellen van stapelbokken kan soms een uitdagende klus zijn, vooral als u werkt met verschillende maten boten of vaartuigen. Gelukkig zijn er stapelbokken bij PEGA met demontabele palen en traploos instelbare draagkussens, waardoor het afstellen van de bokken een fluitje van een cent wordt. Bovendien zijn deze stapelbokken gemakkelijk te monteren en demonteren, wat ze bijzonder geschikt maakt voor zomeropslag. Door hun compacte formaat nemen ze weinig ruimte in beslag, wat u tijd en geld bespaart bij het opbergen van uw vaartuig tijdens de zomermaanden!

Gemakkelijk stapelen

Door het gebruik van de zogenoemde 'pods' kunt u de bokken gemakkelijk stapelen. Comfort en functionaliteit, dat is waar PEGA voor staat!