De PEGA R-LINER

De nieuwste toevoeging aan het PEGA assortiment 

Bent u opzoek naar een comfortabele, complete boottrailer voor intensief gebruik? Dan is de PEGA R-LINER de boottrailer voor uw boot! De boottrailer is van alle gemakken voorzien, zoals een looprooster over de gehele lengte en wegklapbare ledverlichting. Met het PEGA Airoflex systeem (luchtwielen rollenbaan) ligt uw boot binnen no-time in het water! 

Een innovatieve trailer

Deze boottrailer is een combinatie van bewezen techniek en innovatie. Met de PEGA R-LINER heeft u een geoptimaliseerde ondersteuning die zich vormt naar uw boot. De trailer is standaard uitgerust met het PEGA Airoflex systeem. 

Previous slide
Next slide

Met Airoflex systeem

Met het PEGA Airoflex systeem bevat uw boottrailer tot wel 40 luchtwielen om een optimale gewichtsverdeling, rij-comfort en laad- en losvermogen te realiseren. Bij PEGA gebruiken wij enkel topkwaliteit. De 4 inch luchtwielen bevatten een stalen velg, zijn ontworpen voor een hoog draagvermogen en zijn uitgerust met een kunststof glijlager waardoor u niet bang hoeft te zijn voor vastgeroeste lagers.

Voor wie is de PEGA R-LINER?

De PEGA R-LINER is een ideale boottrailer voor intensief gebruik, lange afstanden, comfort en luxe. Deze boottrailer is beschikbaar in de geremde uitvoering (uitvoeringen van 1.150 kilogram tot 3.500 kilogram). Check de onderstaande tabel om erachter te komen of de PEGA R-LINER standaard geschikt is voor uw boot, maar informeer ten allen tijden uw dealer om de mogelijkheden te bespreken. 

Voorzien van comfort

Uw boot was nog nooit zo snel in het water! Met de PEGA R-LINER is uw trailerervaring nog nooit zo prettig geweest. De trailer is standaard uitgerust met waterdichte wegklapbare ledverlichting, een looprooster om uw boot aan te haken en AL-KO spoelsysteem.

Een robuuste boegsteun

Met deze boegsteun is uw boot optimaal ondersteund bij de boeg! Uitgerust met PU-rollen en een handlier met twee snelheden. 

Rij-dynamiek

De luchtwielen zorgen voor een stabiele en dempende ligging van uw boot gedurende de reis. Daarnaast zorgt de techniek van AL-KO dat uw reis nog comfortabeler wordt. Standaard voorzien van schokbrekers, torsieas en een spoelsysteem. Vele kilometers zijn met de PEGA R-LINER geen enkel probleem!

De R-LINER

PEGA Airoflex (hogedruk luchtwielen)

Verstelbare boegsteun

Waterdichte wegklapbare ledverlichting

Spatbord met opstap (enkel-asser)

Geperforeerd looprooster

V in achterzijde van het frame

Previous slide
Next slide

R-LINER geselecteerde highlights

Ontdek de prijslijst voor de volledige standaarduitrusting

R-LINER opties

Door het personaliseren van uw R-LINER boottrailer maakt u van uw boottrailer een uniek en persoonlijk product dat volledig is afgestemd op uw wensen en uw boot. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogd comfort, maar bovenal voor een onvergetelijke trailerervaring.

Bekijk alle opties in de prijslijst

Is de PEGA R-LINER geschikt voor uw boot?

Motorboten

Inboardmotor

Outboardmotor

Sloep

Kajuitboten

Openconsole  

Rubberboot met harde bodem

Sportboot

Sportcruiser

Visboot

■ = Standaard geschikt voor het type boot

Motorboten

Sloep

Kajuitboten

Openconsole

Rubberboot harde bodem

Sportboot

Sportcruiser

Visboot

■ = Standaard geschikt voor het type boot

Bekijk de specifieke mogelijkheden op een groter scherm en bespreek dit met uw dealer.

Denkt u dat de R-LINER bij u past?

Voor alle mogelijke opties met betrekking tot uw boottrailer, raden wij u aan om contact op te nemen met uw PEGA dealer.