Wie zijn wij?

Ontdek de oorsprong van PEGA en krijg een exclusieve blik achter de schermen via onze bedrijfsfilm!

Ontworpen voor de ultieme watersportervaring

PEGA is een vooraanstaande wereldwijde leverancier van boottrailers, opgericht in 1955 door vier broers afkomstig uit Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van boottrailers met een lengte tot 12,5 meter en een bruto laadvermogen tot 3.500 kilogram. Met een uitgebreid assortiment bieden wij de ideale boottrailer voor elke boot. Dankzij ons omvangrijke netwerk van dealers worden onze boottrailers door heel Europa verkocht!

Waar PEGA voor staat

De wensen van de klant zijn leidend bij PEGA. Met maatwerk en samenwerking bieden wij dé oplossing voor uw boot! Onze techniek en kwaliteit maakt ons marktleider sinds 1955. Wij zijn constant aan het innoveren met als doel deze eervolle positie te behouden.

Rotterdamse mentaliteit

Een Rotterdams bedrijf dat bekend staat om zijn no-nonsense aanpak en nuchtere mentaliteit. Wij hechten veel waarde aan directe communicatie, doorzettingsvermogen en samenwerking. Samen streven wij naar het creëren van sterke relaties met klanten en leveranciers wat zorgt voor een open sfeer waarin teamwork wordt gestimuleerd.

Robert en zijn vader Ed tijdens de Europa Cup 1 huldiging van Feyenoord in 1970 

Een familiebedrijf

PEGA is in 1955, mede door Robert zijn vader (Ed de Meij), opgericht. Op jonge leeftijd kwam Robert al in aanraking met PEGA en leerde van zijn vader de kneepjes van het vak. Later ontwierpen ze samen het destijds innovatieve centreersysteem waarmee de markt voorgoed werd veranderd.  

De perfecte match

Een persoonlijke aanpak waarbij de wensen van de klant centraal staan. Daarnaast beschikken we over de expertise en ervaring als marktleider in Nederland en één van de grootste leveranciers binnen Europa.

Trotse supporter

Als sponsor in regionale en nationale sporten supporten wij de sportgemeenschap. Denk aan wedstrijdzeilen, waterpolo en de sportvisserij. Het ondersteunen van sport is voor ons belangrijk, omdat het bijdraagt aan de gezondheid, sociale interactie en persoonlijke ontwikkeling van individuen en gemeenschappen. Ontdek meer op onze sociale media!