Zoek
Sluit dit zoekvak.
VB-LINER
Comfort, luxe en avontuur

Bewezen techniek

De VB-LINER, voorheen een uitvoering van de V-LINER (BUN-uitvoering), heeft nu een volledig eigen lijn verdiend. Deze boottrailer maakt gebruik van dezelfde technieken als de V-LINER, maar heeft rechte balken en een V-vormig frame aan de achterkant. Daarnaast zijn de boegsteun en kimrollen verhoogd, wat het vervoeren van boten nog gemakkelijker maakt. Door deze aanpassingen biedt de VB-LINER een stabiele en veilige manier om boten te vervoeren!

Waar uw ervaring centraal staat

De PEGA boottrailer is ontworpen om bij te dragen aan uw algehele reiservaring, waarbij uw comfort, veiligheid en beleving centraal staan. Met de PEGA VB-LINER kunt u zorgeloos op pad gaan en genieten van het vervoeren van uw boot. Deze trailer biedt niet alleen stabiliteit en veiligheid tijdens het transport, maar zorgt ook voor een soepelere en gemakkelijkere belading en lossing. 

Motor in de BUN

Een motor die in de bun van een sloep is geplaatst, wordt beschermd tegen water en vuil door een onderwater geplaatste motorbehuizing. Deze constructie kan echter invloed hebben op de locatie van de schroef.

De VB-LINER is een trailer die speciaal is ontworpen om hierop in te spelen, met een V-vormig frame dat geschikt is voor boten met een motor in de bun. Door deze aanpassing biedt de VB-LINER een veilige en stabiele manier om uw boot te vervoeren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade aan de motor of de trailer tijdens het transport.

Dé expert sinds 1955

Met meer dan 65 jaar ervaring is PEGA de expert in de watersport! Samen vinden wij een functionele en passende oplossing voor uw transportbehoeften.

De VB-LINER

Boeggeleiding

Kimrollen 

Kielrollen

Verhoogde boegsteun

Afneembare verlichtingsbalk

V in frame

Rechte tussenbalken

VB-LINER geselecteerde highlights

Ontdek de prijslijst voor de volledige standaarduitrusting

VB-LINER opties

Door het personaliseren van uw VB-LINER boottrailer maakt u van uw boottrailer een uniek en persoonlijk product dat volledig is afgestemd op uw wensen en uw boot. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogd comfort, maar bovenal voor een onvergetelijke trailerervaring.

Bekijk alle opties in de prijslijst

Is de PEGA VB-LINER geschikt voor uw boot?

Motorboten

Motor in bun

Sloep

■ = Standaard geschikt voor het type boot

Motorboten

Sloep

■ = Standaard geschikt voor het type boot

Bekijk de specifieke mogelijkheden op een groter scherm en bespreek dit met uw dealer.

Denkt u dat de VB-LINER bij u past?

Voor alle mogelijke opties met betrekking tot uw boottrailer, raden wij u aan om contact op te nemen met uw PEGA dealer.