K-LINER
K-LINER
Previous slide
Next slide

Waarom de PEGA K-LINER

Met de K-LINER boottrailer ontdekt u gemakkelijk nieuwe wateren om te zeilen. Deze trailer is namelijk speciaal ontworpen om zeilboten veilig en comfortabel te transporteren. Dankzij het slimme ontwerp van de K-LINER is deze eenvoudig te plaatsen met behulp van een kraan. Dubbele draagkussens zorgen voor een optimale ondersteuning van de romp, terwijl de kiel wordt gefixeerd door middel van een kielgoot om schade aan de boot te voorkomen. Zijsteunen zijn traploos instelbaar en kunnen worden aangepast aan de vorm van uw boot, inclusief schoren voor extra stabiliteit. Het zwaartepunt van de trailer is zo laag mogelijk, wat zorgt voor een veilig transport van de boot. Met de K-LINER boottrailer bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige manier om uw zeilboot te vervoeren!

 

Draagkussens op de K-LINER

Draagkussens met een draagvlak tussen 30 tot 30 cm bieden uw boot optimale ondersteuning tijdens het transport op de boottrailer. Door deze tussenruimte wordt het gewicht van uw boot gelijkmatig verdeeld, waardoor uw boot veilig en stabiel blijft tijdens het rijden. De draagkussens zijn een uitstekende optie als u uw boot veilig en zonder beschadigingen wilt vervoeren. Kies voor deze boottrailer met draagkussens voor optimale ondersteuning van uw boot tijdens het transport.

Draagmallen

De draagmallen zijn een optionele extra op de K-LINER boottrailers en bieden volledige ondersteuning op de spanten van uw boot tijdens het transport. Ze zijn bekleed met tapijt om beschadigingen aan uw boot te voorkomen. Het is wel belangrijk om te informeren of deze optie geschikt is voor uw specifieke boot. Kies voor de draagmallen op de K-LINER boottrailer als u uw boot veilig en zonder zorgen wilt vervoeren! 

Previous slide
Next slide

K-LINER geselecteerde highlights

Ontdek de prijslijst voor de volledige standaarduitrusting

K-LINER opties

Door het personaliseren van uw K-LINER boottrailer maakt u van uw boottrailer een uniek en persoonlijk product dat volledig is afgestemd op uw wensen en uw boot. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogd comfort, maar bovenal voor een onvergetelijke trailerervaring.

Bekijk alle opties in de prijslijst

Is de PEGA K-LINER geschikt voor uw boot?

Zeilboten

Trimarans

Zeilboot met ophaalbare kiel

Zeilboot met vaste kiel

■ = Standaard geschikt voor het type boot

□ = Mogelijk geschikt voor uw boot

Zeilboten

Trimarans

Zeilboot met ophaalbare kiel

Zeilboot met vaste kiel

■ = Standaard geschikt voor het type boot

□ = Mogelijk geschikt voor uw boot

Denkt u dat de K-LINER bij u past?

Voor alle mogelijke opties met betrekking tot uw boottrailer, raden wij u aan om contact op te nemen met uw PEGA dealer.