Zoek
Sluit dit zoekvak.
C-LINER
De boottrailer voor uw avontuur!
C-LINER
Voor de ultieme prestaties
C-LINER
Vorige slide
Volgende slide

De C-uitvoeringen

De C-LINER boottrailers zijn specifiek ontworpen om catamarans goed te ondersteunen. De boottrailer beschikt over maststeunen en een sailbox optie (welke standaard is inbegrepen bij de CK-LINER), waardoor deze trailer uitermate geschikt is voor het transporteren van catamarans. De C-LINER boottrailer wordt veel ingezet bij zeilwedstrijden vanwege de betrouwbaarheid en stabiliteit tijdens het transport van de catamarans. Er zijn drie modellen van de C-LINER beschikbaar, namelijk de C-LINER, de CK-LINER en de CKC-LINER.

C-LINER

De C-LINER bevat speciale breedtesteunen die de hull van de catamarans ondersteunen tijdens het transport, evenals voormaststeunen en achtermaststeunen die de masten ondersteunen. Een handige optie is de mogelijkheid om een sailbox te plaatsen op de trailer om uw uitrusting en accessoires op te bergen. De trailer heeft 13 inch wielen en een afneembare verlichtingsbalk voor gemakkelijk transport en opslag. Met de C-LINER boottrailer kunt u uw catamaran veilig en gemakkelijk naar uw bestemming vervoeren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade of problemen onderweg.

Vorige slide
Volgende slide

CK-LINER

Met de CK-LINER boottrailer is het veilig en gemakkelijk om uw catamaran(s) te vervoeren. Deze boottrailer heeft standaard een sailbox welke eenvoudig te openen is dankzij de gasveren. Hierop wordt uw catamaran veilig en stabiel vervoerd. Als u twee catamarans wilt vervoeren, dan is het optionele bovenrek een handige toevoeging. 

De CK-LINER boottrailer is uitgerust met 13 inch wielen en een afneembare verlichtingsbalk voor gemakkelijk transport en opslag. Ook bevat de boottrailer voor- en achtermaststeunen om de mast van uw catamaran op de juiste manier te ondersteunen.

CKC-uitvoering

Met de CKC-LINER kunt u zonder problemen uw brede catamaran vervoeren. Het kantelframe maakt het mogelijk om uw catamaran schuin te vervoeren, zodat u binnen de wettelijke afmetingen blijft. De wielen van de CKC-LINER zijn verlaagd om het zwaartepunt te verlagen en de catamaran zo laag mogelijk te houden tijdens het transport. Bovendien is een sailbox beschikbaar als optionele extra voor de CKC uitvoering.

De CKC-LINER is tevens voorzien van voor- en achtermaststeunen die standaard zijn gemonteerd en die de mast van uw catamaran ondersteunen tijdens het transport. De CKC-LINER boottrailer wordt standaard geleverd met een afneembare verlichtingsbalk. Kies voor de CKC-LINER als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare oplossing voor het vervoeren van uw brede catamaran. Zo kunt u zonder zorgen op weg naar uw volgende zeilavontuur!

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Optimale capaciteit

De C-LINER is eventueel verkrijgbaar als een custom made boottrailer in een robuuste uitvoering. Dit maakt de trailer geschikt voor het vervoeren van diverse catamarans. 

Trotse supporter

PEGA is een trotse supporter van diverse zeilwedstrijden. Wij geloven dat de jeugd de toekomst heeft en dat bewegen een belangrijke rol speelt in een gezonde levensstijl. Zeilen is een spectaculaire wedstrijdsport die jong en oud uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen en hun vaardigheden op het water te verbeteren.

C-LINER geselecteerde highlights

Ontdek de prijslijst voor de volledige standaarduitrusting

C-LINER opties

Door het personaliseren van uw C-LINER boottrailer maakt u van uw boottrailer een uniek en persoonlijk product dat volledig is afgestemd op uw wensen en uw boot. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogd comfort, maar bovenal voor een onvergetelijke trailerervaring.

Bekijk alle opties in de prijslijst

Is de PEGA C-LINER geschikt voor uw boot?

Zeilboten

Catamaran

■ = Standaard geschikt voor het type boot

Zeilboten

Catamaran

■ = Standaard geschikt voor het type boot

Denkt u dat de C-LINER bij u past?

Voor alle mogelijke opties met betrekking tot uw boottrailer, raden wij u aan om contact op te nemen met uw PEGA dealer.