De toekomst begint met innovatie

Constante innovatie

Bij PEGA draait alles om innovatie en specialisatie, omdat we ervan overtuigd zijn dat de toekomst begint met vernieuwing. Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze boottrailers met een focus op duurzaamheid, veiligheid, functionaliteit en kwaliteit. Dit heeft geleid tot het feit dat PEGA bekend staat om haar hoogwaardige kwaliteit, aantrekkelijke ontwerpen en betrouwbare boottrailers die zelfs onder de meest extreme omstandigheden topprestaties leveren.

Ontwikkeling met focus op

Duurzaamheid

Veiligheid

Functionaliteit en kwaliteit

Ontdek onze recente innovaties

Optimalisatie van het frame

Dynamic Flow Technology (DFT)

Bij PEGA hebben we een unieke DFT ontwikkeld, waardoor het trailerframe tijdens het galvanisatieproces een geoptimaliseerde doorstroom heeft. Dit zorgt ervoor dat er geen openingen zichtbaar zijn aan de bovenkant van het frame van de boottrailer. Onze geavanceerde lasersnijtechnieken met minimale toleranties spelen hierin een belangrijke rol. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid garanderen.

Verbeterde zichtbaarheid

Nieuwe ledverlichting

Maak uw boottrailer compleet met de nieuwe wegklapbare verlichting met onze lichtunit van Aspöck!

Duurzaamheid

AL-KO spoelsysteem

Bij al onze geremde boottrailers leveren we standaard het AL-KO spoelsysteem, waardoor vastzittende remvoeringen tot het verleden behoren.

Integrale verlichting

PEGA Side Wing

Maak kennis met de PEGA Side Wing – de nieuwe eyecatcher op uw trailer, dankzij het aerodynamische ontwerp, geïntegreerde breedtelicht en handige opstapfunctie!

Samenwerking voor focus en specialisatie

Samenwerking en uitbesteding van productieprocessen bieden PEGA diverse voordelen, waaronder specialisatie in kernactiviteiten en gebruik van de expertise en technologieën van de uitbestedingspartner. Uitbesteding kan ook zorgen voor kostenbesparingen, flexibiliteit en risicobeheersing. In het kort kan uitbesteding PEGA helpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en zich te richten op kerntaken.

Heeft u een idee?

Bij ons draait alles om uw ervaring. Heeft u ideeën, suggesties of feedback voor ons? Help ons bij het innoveren en verbeteren van onze producten en diensten door op de knop hiernaast te klikken!

De PEGA R-LINER released

Met trots voegen wij de PEGA R-LINER toe aan ons assortiment. Met standaard wegklapbare ledverlichting, een rollenbaan met luchtwielen en het DFT-systeem is dit een complete en luxe trailer.

De PEGA R-LINER
Binnen no-time in het water
De PEGA R-LINER
Een complete trailer
De PEGA R-LINER
Een robuuste boegsteun
De PEGA R-LINER
Comfort met AL-KO rij-dynamiek
Previous slide
Next slide

Duurzaamheid

Wij werken samen met onze dealers en leveranciers om ons eindproduct duurzamer te maken en onze ecologische voetafdruk te verminderen. We richten ons niet alleen op het eindproduct, maar onderzoeken de hele keten, van grondstoffen tot afvalbeheer. 

Groene stroom

Groen produceren

Met ruim 100 zonnepanelen is de uitstoot van productie van een PEGA boottrailer nog verder gereduceerd. Hiermee zijn we een stap dichter bij onze doelen! 

Restafval

Staal restafval

Wij kunnen ons restafval tijdens het productieproces aanzienlijk verminderen door nauw samen te werken met onze leveranciers en het toepassen van slimme modellering. Hierdoor kunnen we ons materiaalverbruik verminderen en wordt er minder afval geproduceerd.