Zoek
Sluit dit zoekvak.
Boegsteunen
Voor elk type boot een oplossing

De essentiële rol van boegsteunen bij veilig transport op boottrailers

Boegsteunen zijn onmisbaar voor iedereen die zijn boot veilig wilt vervoeren op een trailer. Een goede boegsteun biedt de noodzakelijke ondersteuning om de boeg van de boot op zijn plaats te houden tijdens het transport en voorkomt daarmee dat deze beschadigd raakt. Er zijn verschillende soorten boegsteunen beschikbaar, afhankelijk van het type boot dat u vervoert en de trailer die u gebruikt. Zo zijn er bijvoorbeeld boegsteunen voor sloepen, kielboten, visboten en rubberboten. Daarnaast zijn er boegsteunen met verschillende hoogtes, afhankelijk van de hoogte van het trekoog van de boot. Het is belangrijk om de juiste boegsteunen te kiezen om ervoor te zorgen dat uw boot veilig en stabiel blijft tijdens het rijden en om schade aan de boot en de trailer te voorkomen!

V-LINER en SH-LINER

Stabiel en betrouwbaar

De boegsteunen van de V-LINER en de SH-LINER zijn ontworpen om de boeg van de boot veilig te ondersteunen tijdens het transport op een trailer. De boegsteun bestaat uit een verticale steun van 60 cm hoog met daarbovenop een dubbele boegrol die in hoogte verstelbaar is, zodat deze aangepast kan worden aan de specifieke hoogte van de boot. Om de boegsteun extra stevig en veilig te maken, is er aan de onderkant een speciaal ontworpen plaat gelast met behulp van de nieuwste lasertechnologie. Deze plaat zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid van de boegsteun, zodat de boot veilig en stabiel kan worden vervoerd op een trailer. Dankzij deze kwalitatieve boegsteunen kunnen watersportliefhebbers met een gerust hart hun boten transporteren naar de meest uitdagende bestemmingen.

VB-LINER

Ideaal voor sloepen

De VB-uitvoering van de boegsteun is speciaal ontworpen voor gebruik met sloepen. De boegsteun heeft een extra lengte van 90 cm om de hogere positionering van het trekoog op sloepen op te vangen. Hierdoor kan de boegrol op de juiste hoogte worden ingesteld om een optimale ondersteuning van de boot te garanderen tijdens het transport. Door gebruik te maken van deze specifieke boegsteun, kunnen sloepen veilig en stabiel worden vervoerd op een trailer, zonder dat er schade ontstaat aan de boot of de trailer.

M-LINER

Zorgeloos op reis

De boegsteunen van de M-LINER zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de lage positionering van het trekoog op visboten en rubberboten met een polyester bodem. Deze boten vereisen een boegrol op een specifieke hoogte om de boeg van de boot veilig en stabiel te ondersteunen tijdens het transport. De boegsteunen van de M-LINER zijn daarom verkrijgbaar in twee verschillende hoogtevarianten van 45 of 65 cm, afhankelijk van de hoogte van het trekoog. Door de juiste boegsteunen te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat uw boot veilig en stabiel blijft tijdens het transport en voorkomt u onnodige schade aan de boot en de boottrailer.

Z-LINER / R-LINER / RH-LINER / H-LINER / L-LINER

Z-LINER
R-LINER
RH-LINER
H/L-LINER
Vorige slide
Volgende slide

Maximale ondersteuning

De boegsteun van deze boottrailers zijn uitgerust met een vierkante kokerbuis die tussen twee sterke boegsteunplaten wordt geklemd. Hierdoor kan de hoogte van de boegsteun nauwkeurig worden afgesteld. Aan de bovenkant van de boegsteun bevindt zich een U-vormige houder met een dubbele boegrol. Bij de lage uitvoering van 50 cm wordt de boegsteun recht geplaatst, terwijl bij de hogere varianten van 75 of 100 cm de boegsteun schuin wordt geplaatst. Deze productiemethode zorgt voor een veilige en stabiele ondersteuning van de boeg van uw boot tijdens het transport op de trailer.

J-LINER

Sterke steun, stabiel transport

Voor waterscooters is er een speciale boegsteun ontworpen met een extra laag profiel van slechts 35 cm hoog. Hierdoor wordt de voorzijde van de scooter optimaal ondersteund tijdens transport. De boegsteun is in hoogte verstelbaar en is uitgerust met een enkele boegrol, wat zorgt voor een veilige en stabiele ondersteuning van de waterscooter. Dankzij dit ontwerp kunnen watersportliefhebbers met een gerust hart hun scooter meenemen op avontuurlijke tochten!

K-LINER

Perfecte match

Voor kielboten is er een speciale boegsteun ontworpen met een extra lengte van 150 cm om de hogere steven van boten met een vaste kiel te ondersteunen. De boegsteun heeft een dubbele boegrol voor een veilige en stabiele ondersteuning van de voorzijde van de boot.

Ontdek ook