Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dumaco

Van idee tot realisatie

Alle soorten metaalbewerkingen

Bij Dumaco kunnen klanten terecht voor alle soorten metaalbewerkingen. Wij zijn een merk dat bestaat uit zeven vestigingen in Nederland, waar onze 700 vakmensen samenwerken om oplossingen te bieden voor alle soorten plaat- en buiswerk, van onderdelen tot complete installaties.

 

Wie zijn wij?

Bij Dumaco staat de klant centraal en streven we naar totale synergie, een efficiënt proces en een perfect resultaat. Every Part Counts, ook voor ons personeel. We bieden onze medewerkers een veilige en vertrouwde werkomgeving en investeren in opleidings- en doorontwikkelings-mogelijkheden, zodat we kunnen blijven groeien en onze klanten optimaal kunnen bedienen.

 

Duurzaamheid

Bij Dumaco vinden we duurzaamheid belangrijk en daarom gaan we zuinig om met materialen en energie. We investeren in innovatieve, energiezuinige machines en een aantal van onze panden zijn voorzien van zonnepanelen om aan de energiebehoefte te voldoen.

Vorige slide
Volgende slide

Het totaalpakket

Onze focus ligt op het bieden van een totaalpakket, waarbij wij ons richten op kwaliteit, snelheid en leveringsbetrouwbaarheid. Wij denken graag mee met onze klanten, vanaf de ontwerpfase tot aan het eindproduct. Hierdoor heeft u maar één leverancier nodig, zowel voor kleine als grote opdrachten.

Ontwikkeld met Dumaco als partner