Zoek
Sluit dit zoekvak.

"Quality for life" - AL-KO

Comfortabel op pad

In samenwerking met AL-KO zorgt PEGA voor een geoptimaliseerde rij-dynamiek van uw boottrailer. De nieuwste technieken en meest hoogwaardige kwaliteit gaat u altijd comfortabel opstap naar uw bestemming!

Vorige slide
Volgende slide

De oploopremmen

De AL-KO oploopremmen voldoen aan de nieuwste ECE-richtlijnen en aan alle wettelijke vereisten. De comfortabele ergonomische handremhendel maakt bediening gemakkelijk. Er zijn optionele accessoires, zoals steunbeugels, beschikbaar voor extra gemak.

Schokbrekers op alle geremde trailers

Schokbrekers voor een boottrailer zijn geschikt omdat ze zorgen voor directe trillingsdemping, verbeterde rij- en remstabiliteit en geoptimaliseerde wegligging. Dit resulteert in een veilige en comfortabele rit, zelfs bij kleine oneffenheden op de rijbaan.

Zeskant rubbervering

Het AL-KO zeskantige asprofiel voor boottrailers biedt superieure veerwegen, verbeterd rijcomfort en veiligheid. Dit onderhoudsvrije systeem is optimaal afgestemd op het gewicht van de trailer en zorgt voor onafhankelijke wielophanging. Hierdoor geniet u van een soepelere en veiligere rijervaring.

AL-KO spoelsysteem

Door deze ontwikkeling wordt het AL-KO spoelsysteem standaard geleverd op alle geremde boottrailers en zijn daarmee vastgekleefde remvoeringen verleden tijd. Hierdoor gaan uw remmen langer mee en wordt uw rij-dynamiek bevorderd. PEGA is de enige in de markt die de geremde boottrailers hier standaard mee uitrust.

Ontdek ook