Zoek
Sluit dit zoekvak.
Centreersystemen
Voor de centrering van uw boot

Het beste frame

Bij ons is het lanceren van uw boot in het water een fluitje van een cent. Al onze modellen zijn namelijk uitgerust met een centreersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw boot, ongeacht de stroming of zijwind, altijd in het midden van de trailer belandt. Elk model dat wij aanbieden heeft zijn eigen unieke eigenschappen met betrekking tot het centreersysteem. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw boot altijd veilig en moeiteloos te water wordt gelaten en uit het water wordt gehaald. Kies voor onze trailers en geniet van een zorgeloze en gemakkelijke bootervaring!

H-LINER | L-LINER | Z-LINER

Zelf instelbaar centreersysteem

Het zelf instelbare centreersysteem dat wordt gebruikt in de De L-liner, H-LINER en Z-LINER boten, is ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van uw boot. Het systeem is in staat om zich aan te passen aan veranderingen in het onderwaterschip van boeg tot spiegel, omdat het systeem is uitgerust met een kantelmogelijkheid. Dit betekent dat het systeem de boot constant ondersteunt en ervoor zorgt dat deze in het midden van de trailer blijft tijdens het transport.

V-LINER

Veiligheid voorop

De V-LINER trailers zijn voorzien van twee luchtwielen op de achterzijde die in combinatie met een dubbele kielrol uw boot begeleiden tijdens het te water laten. Dit zorgt ervoor dat uw boot niet beschadigd raakt en niet scheef op de trailer komt te liggen. Met de luchtwielen wordt het gewicht van de boot optimaal verdeeld en wordt de druk op de boot en de trailer geminimaliseerd. De kielrol biedt daarnaast extra ondersteuning en zorgt ervoor dat uw boot recht blijft staan tijdens het lanceren. Dit is vooral belangrijk voor boten met een V-bodem, waarbij het risico op scheefstand groter is.

VB-LINER

Minder stress, meer comfort

VB-LINER heeft de focus op gebruiksgemak met trailers voorzien van de nieuwste technologieën. De VB-LINER trailers zijn uitgerust met twee grote 8 inch luchtwielen die de boeg van de boot centreren. De boeggeleider is geïntegreerd in het frame van de trailer en werkt samen met een V-uitsparing om de Bun van uw boot veilig te positioneren. Het gebruik van luchtwielen zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en minimaliseert de druk op uw boot en trailer.

M-LINER

Veilig en stabiel transport

De M-LINER is voorzien van een swingbalk aan de achterzijde, waarop 16 multirollen zijn gemonteerd. Deze rollen werken samen om uw boot in evenwicht te houden tijdens het lanceren. Daarnaast zijn aan beide zijkanten extra geleidingssets aangebracht, met ofwel PU-rollen of beklede liggers, afhankelijk van de aanwezigheid van een sprayrail op uw boot. Als uw boot is uitgerust met een sprayrail, worden PU-rollen gebruikt, terwijl beklede liggers worden gebruikt als er geen sprayrail aanwezig is. Dit systeem zorgt voor een veilige en evenwichtige lancering van uw boot.

R-LINER

Nieuwste technologieën

Bij de R-LINER zorgt een rollerbaan met luchtwielen die over de gehele lengte van de boottrailer loopt voor uitstekende begeleiding bij het te water laten van uw boot. Deze uitvoering is ook zeer geschikt als uw boot is uitgerust met een Stepped Hull in het onderwaterschip, omdat uw boot dan moeiteloos van de trailer in het water rolt.

Ontdek ook