Zoek
Sluit dit zoekvak.
Het PEGA frame
Ons frame is de sterkste keuze

Het beste frame

Het frame van PEGA heeft zich gedurende vele jaren bewezen als een betrouwbaar, stevig en robuust onderstel. Het biedt een duurzame basis voor uw trailer, waardoor u jarenlang kunt genieten van een comfortabele en veilige rijervaring. U kunt erop vertrouwen dat het frame van PEGA een solide en betrouwbare keuze is!

Geïntegreerde verlichting

PEGA hecht niet alleen waarde aan de degelijkheid van het frame, maar ook aan het esthetische aspect ervan. Door de verlichting in het frame te integreren, wordt onnodige bekabeling voorkomen en wordt gezorgd voor een naadloze en aantrekkelijke afwerking.

Een volledig gelast frame

Bij PEGA geloven we sterk in het volledig lassen van ons frame. Hoewel veel trailers op de markt demontabel worden gebouwd, zijn wij van mening dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid, levensduur en stijfheid van de boottrailer. Daarom kiezen we voor een constructiemethode waarbij het frame volledig gelast wordt. 

Combinatie van innovatie en ervaring

Bij PEGA geloven we dat de toekomst begint met innovatie. Daarom blijven we onze boottrailers voortdurend optimaliseren, waarbij we onze uitgebreide ervaring sinds 1955 combineren met onze engineeringcapaciteiten. Dankzij deze analyses kunnen we zeggen dat ons frame het meest betrouwbaar is in de markt!

Ontdek ook