Zoek
Sluit dit zoekvak.
Custom made frame
Afgestemd op uw wensen

Het beste frame

Wilt u een boottrailer exact afgestemd op up boot? Dan biedt PEGA de mogelijkheid om samen met u een custom made frame te bouwen. Zo bent u er zeker van dat uw boot exact op de boottrailer past! U kunt een uitvoering (bijvoorbeeld een M-LINER) kiezen en daar een custom made frame voor laten maken. Informeer altijd uw dealer of te ontdekken of uw boot niet geschikt is voor een standaardframe. 

Custom made frame WPC

In 2022 heeft PEGA voor de WPC (World Predator Classic) een custom made boottrailer gebouwd voor Bassboat Nitro Z18. Deze boottrailer is extra breed uitgevoerd met liggers. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Check het filmpje!

Samen met u op zoek naar de juiste oplossing

Met jarenlange ervaring zoeken we met u naar de juiste oplossing. Afhankelijk van uw type boot en wensen kunnen wij het optimale frame voor u realiseren! Dit doen we door middel van twee stappen: het selecteren van de juiste breedte én de lengte van uw boot. 

B is de hart-op-hart afstand van de twee buitenste kokers (exclusief Side Wing)

De breedte

Er zijn vier verschillende breedtes. Afhankelijk van de breedte van uw boot kunnen wij de juiste maat selecteren. 

  1. B= 1.100mm – Totale breedte= 1.800mm
  2. B= 1.440mm – Totale breedte= 2.100mm
  3. B= 1.600mm – Totale breedte= 2.300mm
  4. B= 1.800mm – Totale breedte= 2.500mm

L is de totale afstand van het frame (exclusief koppeling en verlichting)

De lengte

Om de juiste lengte voor uw boottrailer te selecteren is het voor ons belangrijk om te weten hoe uw boot eruitziet en welk type opbouw gewenst is. De totale benodigde lengte (L) van uw boottrailer is over het algemeen de lengte van uw boot (gemeten vanaf het trek-oog tot aan de spiegel) + 1,0 meter (ruimte voor de boegsteun). Daarnaast is het goed om te weten dat:

  1. Lengtes (L) vanaf 6,50 meter worden uitgevoerd met kokermateriaal 120 x 40 x 3 mm
  2. Lengtes vanaf 7,00 meter worden uitgevoerd met een reling en extra tussenbalk

Bezoek uw dealer voor een advies op maat!

Er zit altijd een dealer bij u in de buurt. PEGA beschikt over een landelijke dekking van gekwalificeerde dealers door heel Nederland. Maar ook buiten Nederland is PEGA door heel Europa uitstekend vertegenwoordigd.

De bovenstaande beschrijving is een algemene beschrijving, neem contact op met uw dealer voor een advies op maat. Daarnaast kan het produceren van een custom made frame invloed hebben op de productiemethoden. 

Ontdek ook