Draagkussens
Voor optimale ondersteuning
Dubbele draagkussen
Aangepast aan de vorm van uw boot
Previous slide
Next slide

De sleutel tot veilig en stabiel transport van uw boot op een trailer

Draagkussens zijn een belangrijk onderdeel van onze boottrailers. Ze zorgen voor een veilige en stabiele ondersteuning van de boot tijdens het transport op de trailer. Draagkussens worden meestal geplaatst op de kiel van de boot en bieden bescherming tegen schokken en trillingen tijdens het rijden. Draagkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van het type boot en de vereiste ondersteuning. Ze kunnen worden opgedraaid of neergeklapt om de juiste hoogte en ondersteuning te bieden, afhankelijk van de grootte en vorm van de boot.

Het is belangrijk om de juiste draagkussens te kiezen voor uw boottrailer, om ervoor te zorgen dat uw boot veilig en stabiel wordt vervoerd. Overleg daarom altijd met uw dealer om te bepalen welke draagkussens het meest geschikt zijn voor uw boot en uw specifieke situatie. 

Draagkussen enkel

Deze draagkussens zijn voorzien van een pijpje en zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar voor een goede aansluiting op de kiel van uw boot. De kussens zijn ontworpen voor een gelijkmatige verdeling van de belasting en bieden optimale bescherming tijdens het transport. Dit model hiernaast is geschikt voor enkele draagkussens, terwijl er ook een dubbel kussen beschikbaar is, zoals te zien is in de afbeelding hieronder. 

Opdraaibare steun

Een opdraaibare steun maakt het mogelijk om het draagkussen af te stemmen op de juiste hoogte voor de kim van uw boot, waardoor maatwerk en optimale ondersteuning mogelijk worden gemaakt. Dit is een ideale oplossing voor een gemakkelijke en moeiteloze aanpassing van uw draagkussen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen tijdens transport.

Ontdek ook