Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klapverlichting

Lanceer snel en veilig

Waterdichte wegklapbare ledverlichting

Als u het gesleep met een afneembare verlichtingsbalk beu bent, dan is een wegklapbare ledverlichting de oplossing voor u. Deze module wordt aan beide zijden gemonteerd achter op de boottrailer met een speciaal ontwikkeld klapsysteem. Door middel van een RVS gasveer kunt u de lampen eenvoudig weg laten draaien, waardoor u de weg vrijmaakt voor een prettige manier van uw boot te lanceren in het water.

Kortom, met de wegklapbare ledverlichting bent u verzekerd van een veilige en gemakkelijke manier om uw boot te water te laten zonder het gedoe van het slepen met een afneembare verlichtingsbalk. Geniet van uw boot en maak gebruik van de nieuwste technologieën voor een optimaal gebruiksgemak en comfort. De M-LINER en R-LINER worden standaard uitgerust met waterdichte wegklapbare ledverlichting.

100% Waterdicht
Met een IP6K9K keuring
Wegklapbare ledverlichting
Vorige slide
Volgende slide

Volledig waterdicht

Uiteraard zijn alle kabels volledig waterdicht en hebben de led lampen een IP6K9K keuring, dit staat binnen de branche bekend als één van de beste keuringen. De lampen zijn bestand tegen water en stof en blijven dus ook onder de meest extreme omstandigheden goed blijven functioneren. Zo kunt u met een gerust hart de weg op en uw boot te water laten zonder u zorgen te hoeven maken over de verlichting!

Vernieuwde lampen

Sinds begin 2023 wordt de wegklapbare ledverlichting standaard uitgerust met een nieuwe verlichtingsunit. 

Ontdek ook