Miniled
Vaste verlichting

Waterdichte miniled 

Als u het zat bent om telkens uw verlichtingsbalk te demonteren bij het te water laten van uw boot, dan hebben wij dé oplossing voor u: Mini Led. Met deze kleine unit, voorzien van een IP6K9K keuring, hoeft u niet meer de verlichtingsbalk te verwijderen. De Mini Led wordt namelijk in vaste gescheiden vorm aan beide kokerbalken aan het eind van uw boottrailer gemonteerd.

Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat scherpe uitstekende delen duidelijk zichtbaar zijn met een fluoriserende hoes. Dit is belangrijk voor de veiligheid van uzelf en andere weggebruikers.

Met gebruik van een speciale waterdichte verlichtingskabel en DC connectors bent u verzekerd van een eenvoudige en snellere manier om uw boot te water te laten. Het installeren van de Mini Led is eenvoudig en zorgt ervoor dat u snel en veilig kunt genieten van uw boot op het water.

100% Waterdicht
Met een IP6K9K keuring
Miniled
Stijlvol op pad
Previous slide
Next slide

Razendsnel in het water

Geen focus op uw verlichting, maar enkel op uw boot. Met miniled ligt uw boot binnen no-time in het water!

Ontworpen voor functionaliteit

Het doordachte ontwerp van de miniled zorgt voor gemak tijdens het traileren. Hierdoor is uw trailer volledig afgestemd op uw boot!

Previous slide
Next slide

Stijlvol design

De PEGA miniled heeft een stijlvol design met een laser gesneden logo. De platen zijn gepoedercoat voor een optimale bescherming.

Ontdek ook