Zoek
Sluit dit zoekvak.

PEGA WPC

Edition 2024

De PEGA WPC Edition 2024

Ontdek de PEGA Bespoke Edition, waarin elegantie, functionaliteit en personalisatie samenkomen. Deze bijzondere lijn omarmt het concept van vakmanschap en perfectie, waarbij elke trailer op maat gemaakt wordt volgens de individuele wensen van de eigenaar. Van het selecteren van de kleur tot de keuze van functionaliteiten, elke PEGA Bespoke Edition boottrailer is een uniek staaltje vakmanschap. Stap in de wereld van luxe en maak uw bootervaring werkelijk uniek met PEGA Bespoke Edition.

De PEGA Launch Step

Met de PEGA Launch-Step heeft u snel en makkelijk toegang tot uw boot. 

Nieuwe Verlichting

Met de PEGA Launch-Step heeft u snel en makkelijk toegang tot uw boot. 

De PEGA Soft Deck

Met de PEGA Launch-Step heeft u snel en makkelijk toegang tot uw boot. 

3D Ontworpen

De PEGA WPC edition 2023 is een volledig op maat gemaakte boottrailer voor de Triton. Een verbrede uitvoering met een aangepaste lengte en uitgevoerd met liggers. De matzwarte poedercoat met rode accenten maakt deze boottrailer uniek. 

Volledig laser gesneden

Nederlands vakmanschap staat synoniem aan ongeëvenaarde kwaliteit en oog voor detail. Het vertegenwoordigt de zorgvuldige evenwichtsoefening tussen traditionele technieken en innovatieve oplossingen. Met de PEGA Bespoke Edition brengen we hulde aan dit erfgoed. Onze experts, meesters in hun vakgebied, creëren elke trailer met geduld, precisie en passie. Dit is het resultaat van kennis en ervaring sinds 1955. De PEGA Bespoke Edition is een levend symbool van het authentieke Nederlandse vakmanschap, gekenmerkt door superieure kwaliteit en esthetiek.

Nederlands vakmanschap

Nederlands vakmanschap staat synoniem aan ongeëvenaarde kwaliteit en oog voor detail. Het vertegenwoordigt de zorgvuldige evenwichtsoefening tussen traditionele technieken en innovatieve oplossingen.

De PEGA WPC Edition 2023

Al jaren is PEGA hoofdsponsor van de WPC. Ontdek in de video hiernaast de PEGA WPC Edition 2023. Een unieke custom made boottrailer in combinatie met een prachtige Triton. 

Video afspelen

PEGA WPC Edition 2024 opties voor Uw boottrailer