Poedercoaten
Elke kleurcombinatie mogelijk
Het perfecte plaatje
Een complete set
Personaliseren
Creëer de ideale combinatie met uw boot
Previous slide
Next slide

De kleurrijke en duurzame oplossing voor uw boottrailer

Poedercoating beschermt uw boottrailer tegen invloeden van buitenaf en verlengt de levensduur aanzienlijk. Het elektrostatische proces creëert een barrière tussen het metaal en water, zuurstof en weersinvloeden. De coating is bestand tegen corrosie en krassen én wordt zorgvuldig aangebracht en gecontroleerd voor de beste kwaliteit. 

Previous slide
Next slide

Bron: Instagram Lekkerboats

De ideale combinatie

Geef uw boottrailer een persoonlijke touch en creëer een unieke combinatie.

De mogelijkheden

Bij PEGA bieden we twee basisopties voor het poedercoaten van uw boottrailer: een volledige poedercoating of alleen het chassis en de boegsteun. Standaard bieden we een breed scala aan RAL-kleuren waaruit u kunt kiezen, maar we staan ook open voor maatwerk en overleg om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Volledig poedercoaten
Poedercoaten chassis en boesteun
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Het proces 

Bij PEGA wordt poedercoating zorgvuldig aangebracht na grondige voorbehandeling. Het product wordt opgehangen aan een transportbaan en na het poedercoaten en verhitten in de oven volgt uitgebreide kwaliteitscontrole om vervuiling en vlekken te voorkomen. Ter bescherming tegen beschadigingen én om de kwaliteit te waarborgen, wordt het product uiteraard zorgvuldig verpakt.

Ontdek ook